Åbent hus

For os betyder “Arkitekttegnet” hverken “flot” eller “fint”. Det betyder, at huset er bygget til at bo og leve i – samtidig med, at du naturligvis er glad for at se og mærke det.

Derfor er vi også glade for at kunne invitere til Åbent Hus. Både, når det er i vores udstillingshus, og når, det er ved nogle af vores gode kunder.

Vi bygger huse med holdninger og huse, der smager af noget. Kom forbi og smag på dem.

Besøg Danmarks mest eksklusive udstillingshus

Hver søndag: Vessø Have 33, 8680 Ry

Vi har ikke alene bygget et udstillingshus. Vi har bygget Danmarks mest eksklusive udstillingshus med spændende detaljer, lækre materialevalg og ganske enkelt godt håndværk.

Huset er et Atrium-hus, og inden i finder du for eksempel de smukkeste Dinesen gulve og særlige døre fra Vahle. Vi har endvidere givet en indretningsarkitekt lov til at boltre sig, så det er ikke kun huset, du kan blive inspireret af. Det er også indretningen.

Vi holder Åbent Hus hver søndag i juni. Alle dage er det fra kl. 14-16.

OBS: Grundet COVID-19-situationen er der rundvisning i hold af 3. Book en plads nedenfor: Vælg “Åbent Hus – Vessø Have 33” (Og antal deltagere, du ønsker at tilmelde), vælg et af de fire hold, vælg et ledigt tidspunkt, udfyld felterne og bekræft.