Arkitekttegnede huse

Drømmer I om en bolig med masser af plads til ungerne? En villa, hvor I kan nyde seniorlivet sammen? Eller bare et spritnyt hus, hvor I kan bruge tiden på hinanden og ikke male vinduer?

Så kan svaret være et arkitekttegnet hus fra IDEALHUSE. Sammen med jer tegner og bygger vi den bolig, som I drømmer om. I bestemmer selv alt fra rumfordeling til materialer, og huset udformes, så det passer perfekt til jeres grund.

Villa-Kerne---Grå-struktur

Få inspiration til dit arkitekttegnet hus

 

Inspiration og erfaring

Vi plejer at sige, at vi bygger huse med plads til at leve, og I selv er eksperterne i jeres liv. Derfor vil vi ikke fortælle jer, hvordan villaen skal se ud, eller hvad den skal bygges af. Men vores byggerådgivere vil meget gerne give jer inspiration til, hvordan jeres boligdrøm skal udformes.

Inspirationen sker med afsæt i vores omfattende erfaring med opførelse af villaer i hele Østjylland. Vil I eksempelvis have morgensol eller aftensol på terrassen? Hvilken sten passer bedst til træværket? Hvor skal ungerne lege, når de er indenfor? Vi kommer med inspirerende forslag, når vi har lyttet til jeres ønsker.

 

Seks typer villaer

Jeres hus bygges med afsæt i en af vores seks gennemprøvede villatyper, som I sammen med vores arkitekt kan være med til at tilpasse og indrette rum for rum. Villatyperne er tegnet ud fra vores mantra om at skabe smukke og funktionelle huse, som sætter mennesket i centrum.

Vil I have en hyggelig læsekrog, skaber vi den. Har I et stort maleri, der skal være plads til, tænker vi det ind i arkitekturen. Og har I planer for omdannelse af boligen, når børnene engang er flyttet hjemmefra, tager vi højde for det.

Hvis I vil have jeres bolig tegnet helt fra bunden i stedet for at vælge en af villatyperne, kan I vælge vores Villa Unik. Her tegner vores arkitekt jeres drømmebolig ud fra jeres ønsker.

Hvad er prisen?

Vi erkender blankt, at prisen for et arkitekttegnet hus kan være lidt højere end prisen for et standardiseret typehus, der fremstilles i mange hundrede eksemplarer. Til gengæld bliver værdien for jer langt højere, fordi boligen designes individuelt til jeres familieliv og ikke til en masse andres.

I får en bolig, der har varme, karakter og personlighed. Modsat i mange typehuse, hvor målet er at få flest mulige kvadratmeter for pengene, er der i arkitekttegnede huse tænkt på æstetikken, detaljerne og de arkitektoniske linjer. Og det er mindst lige så vigtigt som størrelsen.