Få opfyldt jeres boligdrømme?

Et nybygget hus er som et blankt stykke papir. Og det står i skarp kontrast til at købe et ældre hus, hvor planløsning, æstetik og funktionalitet i bredt omfang er bestemt for jer.

Et nybygget hus er for jer, der drømmer om en frisk start i nye omgivelser, hvor det er jer, der fører pennen i tilblivelsen af det hjem, der skal danne rammen om jeres hverdag. Og det mener vi faktisk næsten bogstaveligt talt. Med et arkitekttegnet hus fra IDEALHUSE får I nemlig maksimal medbestemmelse i udarbejdningen af plantegningen til jeres nye hjem, som I tegner i tæt samarbejde med vores arkitekt.

Detaljebillede-2-1980x820

Jeres drømme er vores udgangspunkt

Hos IDEALHUSE mener vi, at jeres hverdag og livsstil skal danne rammen om jeres hus – ikke omvendt. Derfor tager vi udgangspunkt i alt det, I fortæller os om jeres drømme og behov, når vi tegner jeres hus. Uanset om I drømmer om adskilt entré og bryggers, køkkenalrum med plads til rigtig mange gæster, vinkælder, opvarmet garage, kreativitetsrum eller om jeres hus først og fremmest skal være energivenligt, så løser vi det, så I kan få et hjem med maksimal funktionalitet. Til gengæld kunne vi ikke drømme om at gå på kompromis med æstetikken.

 

Kvalitet bygget fra bunden

Muligheden for at bestemme husets udformning selv, er en af de største grunde til, at mange vælger at bygge selv. En anden er, at man som nybygger er sikker på at få et hus, der virker.

Med et nybygget hus får I kvalitet ned til sidste detalje. I får ingen grimme overraskelser og uforudsete udgifter i form af rådne tagbjælker, utætte vinduer eller forkert anlagte kloaksystemer, som man risikerer at støde på, når man istandsætter ældre huse. Det betyder, at I kan bruge jeres tid og penge på det, der betyder noget for jer. Det sikrer vi gennem vores valg af materialer, der er skabt til at modstå tidens tand og samtidig kræver et minimum af vedligehold.

Bestem selv hvor meget I vil bestemme

Når I vælger IDEALHUSE til at bygge jeres nye hus, bestemmer I selv, hvor meget I vil bestemme. I kan vælge at tage udgangspunkt i vores funktionelle og gennemprøvede villatyper, hvor vi har gjort en stor del af forarbejdet for jer og skabt seks villaer, som I kan bygge videre (eller om) på efter behov. Villatyperne er for jer, der gerne vil bestemme selv, men mangler et godt udgangspunkt for jeres hus.

I kan også vælge den syvende villatype, Villa Unik, hvor I selv bestemmer alt fra størrelse til rumfordeling og indretning. Den er til jer, der har mod på at tegne jeres hus helt fra bunden – i samarbejde med vores arkitekt, selvfølgelig.

 

Lad os få boligdrømmen helt ned på jorden

Det kan være en anelse skræmmende og måske ligefrem føles meget forpligtende at booke et møde med et byggefirma. For hvad nu hvis jeres boligdrømme er urealistiske eller slet ikke matcher jeres budget?

Frygten for at blive skuffet når drømmen møder virkeligheden er forståelig, men hos IDEALHUSE oplever vi ofte, at de betænkeligheder vores kunder har ved at booke et møde, bliver afløst af glæden over at være nået et skridt tættere på et virkeligt hjem. Og det er det, vi bruger vores første møde på; at lytte til jeres drømme og give jer et konkret billede af om og hvordan de kan omsættes til et virkeligt hjem.

Og lige såvel som det er gratis og uforpligtende at drømme, så skal I hverken betale eller skrive under på noget i forbindelse med vores første møde. Bestil en snak med en af vores erfarne rådgivere i dag, og lad os sammen få boligdrømmen helt ned på jorden.