Må vi opfylde jeres boligdrømme?

Forestil jer, at I vågner op i en rummelig villa, hvor de lyse rum og de lækre materialer oser af kvalitet. Alt er spritnyt, og mens I nyder en kop kaffe på terrassen, glæder I jer over, at I selv har bestemt hver eneste detalje i huset.

Boligdrømmen kan blive til virkelighed med en arkitekttegnet villa fra IDEALHUSE. Boligen skræddersyes til jeres behov ud fra en række gennemprøvede villatyper, og I bestemmer selv alt fra rumopdeling til farven på murstenene.

Vil I have en terrasse med dejlig aftensol? Tjek. Vil I have et stort køkken-alrum med plads til alle legekammeraterne? Tjek. Vil I gerne have store vinduer, men ingen varmegener? Tjek. Alle materialer er vedligeholdelsesfrie, så I kan bruge tiden på hinanden i stedet for at skulle male vinduer.

Boligdrømme

Interesseret i at høre mere? Bliv ringet op af vores byggerådgiver.

Mette---bliv-ringet-op-sektion

Hvordan ser din boligdrøm ud?

 

Skal skabe glæde hver dag

Første skridt på vejen mod at opfylde boligdrømmen er, at I fortæller os om det liv, I ønsker at leve i jeres nye villa. Et hus er formentlig en af de største investeringer, I kommer til at lave, og jeres nye hjem skal skabe glæde hver eneste dag mange år fremover.

Derfor lægger vi stor vægt på at høre jeres ønsker og behov til boligen. Hvis I har tanker om, hvordan boligen skal fungere, når ungerne engang er flyttet hjemmefra, må I også gerne fortælle om dem. Herefter fortæller vi om de forskellige muligheder og giver inspiration til, hvordan jeres drømmebolig kan se ud.

 

Rådgivning med erfaring

Vores erfarne byggerådgivere kan rådgive om det, I er i tvivl om. Er I eksempelvis særligt optagede af, at boligen er energivenlig, kan vi rådgive jer om, hvordan I får et bæredygtigt hus, uden at det går ud over komforten.

Har I valgt en grund, der skråner eller har en speciel form, kan vi rådgive om, hvordan det kan tænkes ind i boligens udformning. Og har I særlige ønsker til eksempelvis materialer eller tagkonstruktion, kan vi rådgive om mulighederne.

Funktionalitet og æstetik

Vores villaer er tegnet ud fra en tanke om at skabe smukke boliger, hvor både funktionalitet og æstetik er i højsædet. Vi er overbeviste om, at gennemtænkt arkitektur, der sætter mennesket i centrum, er fremtiden. Og vi ved, at kvalitet fra inderst til yderst er essentiel, fordi boligen skal vare hele livet.

En boligdrøm er unik, og derfor er jeres drømmebolig også unik. Vi er sat i verden for at opfylde drømmen, og vi glæder os til at komme i gang.

Gratis råd og inspiration
Se vores gratis katalog og få tips fra vores byggerådgivere