Boligreportager

Når I vælger at bygge hus, er der rigtig mange beslutninger involveret i processen. En af dem er, hvordan rummene skal fordeles samt en masse små detaljer som I ikke nødvendigvis har i tankerne, men som kunne være en god idé.

Derfor har vi lavet denne side, hvor I har mulighed for at se, hvad andre har gjort og få inspiration til jeres drømmehus.

Toften2_køkken

Villa Atrium

Kom med indenfor i nybyggerparret Ida og Davids arkitekttegnede Villa Atrium nord for Århus i Hinnerup, og se hvordan, de har indrettet sig i en ideel bolig smækfyldt med lækre detaljer!

Ryvænget01_83

Den gode smag

Intet er overladt til tilfældighederne når det gælder valg af inventar og indretning af huset. Farver, former og teksturer lever hos familien i en smuk harmoni, hvor hvert rum er indrettet med nøje udvalgte materialer og interiør.

Siimbygade132_79

Gennemført arkitektur

Arkitektonisk kommer inspirationen fra 50’ernes landsbyboliger, som harmonerer med landsbyidyllen. Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i gule teglsten med mørke trælister.

Billede 13

Spritny drømmebolig i Ry

Da familien Jeritslev skulle flytte fra Fyn til Østjylland på grund af arbejde, var gode råd dyre. For hvor skulle familien bosætte sig? Valget faldt på en spritny bolig på 160 kvadratmeter i kvarteret Kildebjerg Ry

3

Bolig til topkarakter i grønne omgivelser

Boligerne i området Baastrup Lund i den grønne bydel Skovby Nygaard vest for Aarhus har været særdeles populære. Men hvordan ser husene ud indeni?

2

Boxhuset får karakteren 10

Der er ingen tvivl om, at Boxhuset får karakteren 10 ud af en skala på 10.