Bo tæt på Aarhus med byggegrunde i Odder

I har stadig mulighed for at investere i en byggegrund i Odder. Byggegrundene ligger i Præstelunden, hvor I har mulighed for at bo tæt på byen og samtidig have naturen lige ude foran vinduet.

Praestelunden

Selvom I er tæt på naturen, så er Præstelunden særdeles centralt placeret hvor der kun er 1,5 kilometer til Odder centrum, hvor I kan nyde godt af indkøbsmulighederne. I har også mulighed for, at nyde godt af etableringen af Letbanen i Aarhus området, da Odderbanen er en del af etableringen. Dette betyder at I har rig mulighed for en smuttur til Aarhus, hvor der vil være 3 afgange i timen fra Odder station der ligger 1,3 kilometer fra byggegrundede i Odder.

Vælger I at investere i en byggegrund i Odder vil I blive en del af et aktivt bymiljø med omkring 12.000 indbyggere, hvor blandt andet kulturlivet er i fokus. Derudover har I også mulighed for, at nyde godt af de forskellige restauranter i byen eller tage til Norsminde kro og få en gastronomisk oplevelse.

Praestelunden_Omraadekort_

Desuden er Odder by særdeles attraktiv for børnefamilier, hvor byen blandt andet har et stort udbud af gode skoler. Herunder 3 private skoler og 2 folkeskoler og med en beliggenhed inden for 1-2 kilometer fra byggegrunden i Odder. Syd-øst for Odder ligger der også børnevenlige sandstrande, hvor I har mulighed for at nyde sommeren.

Er I den aktive familie er her også mange spændende muligheder. I har mulighed for, at spille badminton i Spectrum Hallerne, svømme i Odder svømmehal eller svinge køllerne i Odder golfklub. For løberen er der også rig mulighed for, at få rørt sig og samtidig nyde godt af naturen.

Vil I bare nyde naturen, så tag en gåtur i en af de mange skove der omkranser byen. Især om efteråret, hvor skovene er smukkest.