Attraktive villagrunde i Ry vest for Aarhus

I IDEALHUSE har vi lige nu en række byggegrunde til salg i det attraktive område Ved Højene, der ligger omgivet af stenaldergravhøje på toppen af den smukke stationsby Ry vest for Aarhus.

Grundene har en fantastisk udsigt ud over det omgivende landskab, samtidig med at de ligger i cykelafstand til centrum af Ry. Den nærmeste daginstitution er blot 800 meter fra grundene, skolen ligger lige om hjørnet, og den dejlige Knudsø ligger kun et par kilometer væk.

Priser fra 1.430.000 kr.
Villagrunde fra 824 m2

Naturskønne omgivelser

Grundene på Vessø Have er med størrelser på 824-936 kvadratmeter perfekte til jer, der vil opføre jeres egen drømmevilla i naturskønne omgivelser tæt på byen. Til grundene kan der vælges mellem 6 forskellige villatyper fra IDEALHUSE, hvor I kan tilpasse grundplanerne til jeres ønsker og behov.

Vessø-Have-OVERSIGTSKORT
Vessø-Have---udsigt
Ved-Højene-grunde
  • Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring køb af grund og/eller bolig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.