Byggegrunde til salg i Silkeborg

Mangler du en byggegrund i naturskønne omgivelser og samtidig tæt på byen? Hos IDEALHUSE har vi muligheden for at udbyde 4 byggegrunde til en gunstig pris i et sjældent udstykket jord. Med byggegrunde i Silkeborg er du placeret i Søhøjlandet, hvor du har en smuk natur beliggende lige uden for døren.

Priser fra 845.000 kr.
Villagrunde fra 964 m2

Unikke byggegrunde i Silkeborg

Grundene er beliggende på Gubsøvej i det nordlige Silkeborg. Selve udstykningen ligger i et kuperet terræn tæt på skov og sø. Gennem udstykningen løber der også en mindre bæk, der er med til at skabe et idyllisk område.

Grundene er med deres størrelser på 964 – 997 kvadratmeter perfekt til jer der drømmer om et hus der kan rumme hele familien og samtidig ønsker en stor have, hvor børnene har plads til at lege.

Grundpriserne ligger mellem 845.000 kr. og 1.245.000 kr. I har samtidig mulighed for enten at vælge en af vores 6 villatyper, hvor I har mulighed for at tilpasse dem jeres individuelle behov eller vælge vores Villa Unik, hvor I har mulighed for, at tegne jeres drømmevilla helt fra bunden.

Ideelt til børnefamilier

Med jeres byggegrund på Gubsøvej har I alt inden for en overkommenlig rækkevidde. Går jeres barn/børn i børnehave eller skole, så ligger de inden for gåafstand til grundene. Ud over dette har i også indkøbsmuligheder tæt på jer samt Silkeborg centrum er kun 4,5 kilometer væk. Her har I adgang til hyggelige caféer, Silkeborg søerne og Himmelbjerget er blot en kort sejltur væk.

Aarhus kun 34 min. væk

Grundene kan være for familien, der er bosat i Aarhus og nu har brug for mere plads samt gerne vil bo i et naturskønt område.

Med en byggegrund på Gubsøvej er har du større byer inden for en overkommenlig rækkevidde. Arbejder du i Aarhus tager det ikke mere end 34 minutter i bil.

Udsigtsbillede
Oversigtskort-small