Tæt på alt

 • Daginstitution

  650m

 • Skole

  400m

 • Indkøb

  800m

 • Offentlig transport

  150m

 • Sport og fritid

  1500m

 • Caféer

  800m

ET HELT NYT BOLIGOMRÅDE – TÆT PÅ LÅSBYS HJERTE

Ofte er nye udstykninger placeret langt fra byernes naturlige centrum og bliver kun langsomt en del af byen. Sådan er det ikke med Langvad Bakker. 

Her bygger I på den ene side i et skønt, kuperet landskab med sø, skov, eng og marker. På den anden side tæt på byens smukke og stemningsfulde kro, skolen og idrætshallen. 

BO ET STED MED FÆLLESSKAB

Langvad Bakker kommer til at rumme 250 boliger, der bygges i flere etaper. Boligerne kommer til at ligge rundt om en sø, og med et stort, grønt fællesareal og højdeforskelle på op til 20 meter sikres en helt unik fornemmelse af – og udsigt til – natur. 

Det er planen, at Langvad Bakker skal have sin egen daginstitution. Endvidere etableres der en række stier, som bindes sammen med Låsbys eksisterende stisystem, så I trygt og hurtigt kan gå eller cykle til skole, fritidsaktiviteter eller ”bare” en livgivende tur i det skønne lokalområde. 

ET NATURSKØNT SMØRHUL

Låsby ligger skønt placeret mellem Skanderborg, Silkeborg og Aarhus – og er samtidig helt sin egen med institutioner, skole, foreninger og godt naboskab 

Udgravninger viser, at der har boet mennesker i Låsby-området helt tilbage i jernalderen. Og det forstår vi godt. 

For Låsby ligger midt i Søhøjlandets skønne natur og inviterer til at stoppe op og slå sig ned. For en stund på byens kro, der åbnede i 1870, eller for ”altid” som en af byens mere end 2.000 indbyggere. 

Låsby ligger tæt på motorvejen mellem Aarhus og Silkeborg, og I kommer hurtigt til både Smilets by og Danmarks Outdoor Hovedstad – samt til Herning, Skanderborg, Horsens … Hvis I da har brug for at køre væk. For i Låsby finder du eksempelvis institutioner, skole til 9. klasse, indkøb, boldklub og friluftsbad. 

Kort sagt: Låsby er tæt på næsten alt. Så stor, at den har det meste. Og så lille, at der er et godt naboskab.  

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret på det sidste nye fra os - herunder nye byggegrunde.