Kundereferencer

Glade kunder er tilfredse kunder. Vi har herunder samlet et lille udkast af udtalelser fra vores kunder.

Louise-og-Carsten

Louise og Carsten

Fra start til slut i processen har IDEALHUSE været opmærksomme på, at finde den rigtige løsning for os. De har været ærlige omkring løsninger og produkter, selvom de havde muligheden for at sælge en dyre løsning. Vi har derfor hele tiden haft tillid til, at vi i fællesskab fik opfyldt vores ønsker og behov.

Både Jimmi og Allan har aldrig været mere end et telefon opkald væk og vi har aldrig været i tvivl om, at evt. udfordringer nok skulle blive løst.

Vi kan derfor med ro i sindet sige, byg jeres hus sammen med IDEALHUSE.

Simone og Casper

Fra første fremvisning i Baastrup lund, var vi ikke i tvivl om at vi ville bygge med IDEALHUSE. Det vi tændte på i projektet var et standardhus, men med mange muligheder for at sætte et personligt præg.

Igennem hele processen har Jimmi og hans team været gode til at spille bold omkring vores ideer og ønsker, hvilket er endt ud i et hus vi er super tilfredse med og som er helt vores eget.

Vi vil til enhver tid anbefale at bygge med IDEALHUSE, da vi virkelig har fået vores drømmehus.

Simone-og-Casper
Tina-og-Stuart

Tina og Stuart

Vores samarbejde med IDEALHUSE, har hele vejen igennem været professionelt og personligt. Vi har fået en super god behandling, og havde frie tøjler mht. at  indrette huset, præcist så det passede til vores familie.

Byggeprocessen kørte efter en snor, og det var meget imponerende at følge tidsplanen.

Alt i alt har vi kun godt at sige om IDEALHUSE. Jimmi og Allan, er altid meget servicemindede, og alle IDEALHUSEs samarbejdspartnere, har til fulde levet op til vores forventninger.

Mikala og Caspar

Det arkitekttoniske ved huset tiltaler os rigtig meget fordi der er varme, ro og ikke så mange forstyrrende elementer.

Den bedste detalje i huset for mig, er rummet vi står i her, fordi den samler os allesammen.