Mød arkitekten

IDEALHUSEs villaer er tegnet af arkitekten Louise Balle Rosbjerg, der er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 2007. Louise har i sin karriere tegnet alt fra skræddersyede luksusvillaer til større boligbebyggelser, og hun brænder for at skabe gennemtænkte, stilfulde boliger, der tilpasses familiens individuelle behov.

”Drømme er forskellige, og derfor skal en bolig altid tage udgangspunkt i den familie, der skal bo der. Huset skal være det rigtige for dem, og arkitekturen skal være tænkt helt igennem. Også i forhold til hvor ungernes våde flyverdragt skal hænges op, og hvor skraldespanden skal stå,” siger Louise.

”Jeg er selv mor til to drenge og bor i en villa med min familie. Så når jeg tegner familieboliger, lever jeg mig helt ind i det og forestiller mig, hvor børnene skal lege, hvor sofaen skal stå, og hvor jeg skal sidde med min kop kaffe,” siger Louise.

Louise arbejder målrettet med indretning, lysindfald og samspillet med udearealerne for at sikre, at en bolig kommer til at skabe den optimale ramme for familiens liv. Louises inspirationen kommer mange steder fra, og hun trækker gerne på sine egne erfaringer, når hun tegner villaer til små og store familier.

Skal hun også tegne en villa til dig? Udfyld kontaktformularen i bunden af siden.

Kontakt vores byggerådgiver

  • Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring køb af grund og/eller bolig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.