HVAD ER EN ARKITEKT EGENTLIG?

Vi oplever nogle gange, at vores kunder er i tvivl om, hvad en arkitekt egentlig kan, og hvad det betyder, at en villa er arkitekttegnet. Det kan vi godt forstå, for begrebet er desværre blevet udvandet og misbrugt igen og igen. Alle kan kalde sig arkitekt. Men det er ikke alle, der kan det, en dygtig arkitekt kan.

TEGNET MED KOMPETENCER OG DIALOG

For os betyder arkitekttegnet, at jeres hus er tegnet af en uddannet arkitekt, der har lyttet til jer, udfordret jer og tænkt med jer. Enten med udgangspunkt i en af vores villatyper eller helt fra bunden.

Og at der er tale om en arkitekt betyder, at I får en rådgiver, der kan tænke i både form og funktion. I både æstetik og anvendelighed. Det er en gave til sjælen at kigge på noget kønt, men hvis der ikke er plads til de mudrede flyverdragter fra børnehaven eller I føler, I sidder til udstilling bag panoramavinduer, kan man hurtigt få lyst til at bytte gaven.

SPØRGSMÅL, TANKER OG INSPIRATION

Når I mødes med arkitekten, vil han/hun eksempelvis spørge:

  • Hvad der er vigtigst for jer?
  • Hvilke fritidsinteresser, I har?
  • Hvor ofte I har gæster?
  • Hvordan jeres fremtidsplaner er?
  • Hvordan I bruger køkkenet?
  • Hvad I elsker/savner, hvor I bor i dag?

Det handler altså (også) om alt andet end antal kvadratmeter, antal værelser og om der skal være badekar på badeværelset. Det handler om jer og det liv, der skal leves.

Hvad siger vores kunder?

Quotes

"Vi faldt uden tvivl for den spændende arkitektur. Huset ligner ikke andre boliger, og det har nogle interessante vinkler og materialer, som ligger langt ud over den sædvanlige standard"

Anne-Grethe og Jens
Quotes

“Det arkitektoniske ved huset tiltaler os rigtig meget, fordi der er varme, ro og ikke så mange forstyrrende elementer.”

Mikala og Caspar
Quotes

Der er gjort mere ud af arkitektur og materialer end i en almindelig bolig, og det er en stor fordel. Samtidig er det et stort plus, at grundene ikke er så store, at man skal bruge al sin fritid på at passe haven. Vi har sat stor pris på, at man kan være med til at præge ruminddelingen i huset, uden at det koster ekstra."

Charlotte og Hans
Quotes

“Med IDEALHUSE køber man en pakke med rig mulighed for at sætte sig eget præg på boligen”

Trine og Peter

Læs også om