HUSET ER OGSÅ, HVAD DER ER INDENI

Alle vores villakunder mødes med både en arkitekt og en indretningsekspert.

For en ting er jo, hvordan jeres fremtidige hus ser ud.  En anden ting er, hvordan I skaber sammenhæng i hjemmet.

Sammen med vores indretningsekspert laver I en plan og en guideline for materialer og indretningsvalg i jeres hjem. Sammen kigger vi på det, I har, det, I vil, og det hus, I er ved at bygge. Og sammen skaber vi den røde – eller måske gule, hvide, sorte eller blå – tråd, der binder jeres hjem sammen. Både, når I flytter ind, og i de kommende år.

Passer det gamle arvemøbel stadig ind? Hvilken sofa skal I vælge? Skal det hele være nyt? Hvad med farverne? Hvordan nu med …?

Hvornår møder I indretningseksperten?

Det gør I faktisk allerede inden, I har sagt ja til at bygge med os. Så er det lettere for jer at afgøre, om vi er et match.

  • Tanja-Bruun-Noergaard-udfold-scaled-aspect-ratio-363-277

    "I træffer alle valg. Det er vores fornemmeste opgave at klæde jer ordentligt på til det."

    Mød Tanja, der er leder af vores afdeling for Interior & Lifestyle, og bliv klogere på, hvordan vi kan skabe en visuel, rød tråd for jer

HVAD KAN EN INDRETNINGSEKSPERT?

I får ikke jeres ideelle villa ved bare at pege på en villatype og sige ”den der”. Og I får ikke jeres ideelle hjem ved bare at pege på en side i et boligmagasin eller en pin på Pinterest og sige ”sådan der”.

Det skal passe til jer. Det skal gøre, at I føler jer godt tilpas i hverdagen – som jo er de dage, vi har flest af.

Vores indretningsekspert udfordrer og hjælper jer med valg omkring alt fra farven på væggen over fliserne i badeværelset til genbrugsmøblet i stuen.

Hun klæder jer på og hjælper jer med at træffe stilsikre og tidløse valg, der spiller sammen med, hvem I er, og ganske enkelt hænger sammen. Som følger og sikrer en rød tråd, så der spilles den samme melodi – med plads til omkvæd, soloer og stille passager – gennem hele huset. Som giver villaen tekstur fra begyndelsen.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Quotes

"Fra første fremvisning i Baastrup Lund, var vi ikke i tvivl om, at vi ville bygge med Idealhuse. Det vi tændte på i projektet var et standardhus, men med mange muligheder for at sætte et personligt præg. Vi vil til enhver tid anbefale at bygge med Idealhuse, da vi virkelig har fået vores drømmehus."

Simone og Casper
Quotes

“Fra start til slut i processen har Idealhuse været opmærksomme på, at finde den rigtige løsning for os. De har været ærlige omkring løsninger og produkter, selvom de havde muligheden for at sælge en dyre løsning. Vi har derfor hele tiden haft tillid til, at vi i fællesskab fik opfyldt vores ønsker og behov."

Louise og Carsten
Quotes

“Det arkitektoniske ved huset tiltaler os rigtig meget, fordi der er varme, ro og ikke så mange forstyrrende elementer.”

Mikala og Caspar
Quotes

"Vi faldt uden tvivl for den spændende arkitektur. Huset ligner ikke andre boliger, og det har nogle interessante vinkler og materialer, som ligger langt ud over den sædvanlige standard"

Anne-Grethe og Jens

Læs også om

92 sider med inspiration

92 sider med inspiration