• Screenshot-2021-12-10-at-15.22.56-aspect-ratio-363-277

    "Et robust og realistisk budget"

    Mød Ane og Frederik, der flyttede fra en lejlighed på Aarhus Ø til en Idealhuse-villa

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Quotes

"Fra første fremvisning i Baastrup Lund, var vi ikke i tvivl om, at vi ville bygge med Idealhuse. Det vi tændte på i projektet var et standardhus, men med mange muligheder for at sætte et personligt præg. Vi vil til enhver tid anbefale at bygge med Idealhuse, da vi virkelig har fået vores drømmehus."

Simone og Casper
Quotes

“Boligerne har en høj kvalitet. Det var perfekt for os, at vi ikke skulle træffe alle mulige beslutninger, men at Idealhuse havde truffet nogle valg på forhånd. Samtidig havde vi stor indflydelse på eksempelvis køkkenet og ruminddelingen, og vi fik god rådgivning til at vælge det rigtige."

Rikke og Mads
Quotes

“Vores samarbejde med Idealhuse har hele vejen igennem været professionelt og personligt. Vi har fået en super god behandling, og havde frie tøjler mht. at indrette huset, præcist så det passede til vores familie. Byggeprocessen kørte efter en snor, og det var meget imponerende at følge tidsplanen."

Tina og Stuart
Quotes

Der er gjort mere ud af arkitektur og materialer end i en almindelig bolig, og det er en stor fordel. Samtidig er det et stort plus, at grundene ikke er så store, at man skal bruge al sin fritid på at passe haven. Vi har sat stor pris på, at man kan være med til at præge ruminddelingen i huset, uden at det koster ekstra."

Charlotte og Hans
Quotes

“Med IDEALHUSE køber man en pakke med rig mulighed for at sætte sig eget præg på boligen”

Trine og Peter

Læs også om