Det siger vores kunder

Glade kunder er tilfredse kunder. Vi har herunder samlet et lille udpluk af udtalelser fra vores kunder.

Louise-og-Carsten

Louise og Carsten

“Fra start til slut i processen har IDEALHUSE været opmærksomme på, at finde den rigtige løsning for os. De har været ærlige omkring løsninger og produkter, selvom de havde muligheden for at sælge en dyre løsning. Vi har derfor hele tiden haft tillid til, at vi i fællesskab fik opfyldt vores ønsker og behov.

Både Jimmi og Allan har aldrig været mere end et telefon opkald væk og vi har aldrig været i tvivl om, at evt. udfordringer nok skulle blive løst.

Vi kan derfor med ro i sindet sige, byg jeres hus sammen med IDEALHUSE.”

Simone-og-Casper

Simone og Casper

“Fra første fremvisning i Baastrup lund, var vi ikke i tvivl om at vi ville bygge med IDEALHUSE. Det vi tændte på i projektet var et standardhus, men med mange muligheder for at sætte et personligt præg.

Igennem hele processen har Jimmi og hans team været gode til at spille bold omkring vores ideer og ønsker, hvilket er endt ud i et hus vi er super tilfredse med og som er helt vores eget.

Vi vil til enhver tid anbefale at bygge med IDEALHUSE, da vi virkelig har fået vores drømmehus.”

Tina-og-Stuart

Tina og Stuart

“Vores samarbejde med IDEALHUSE, har hele vejen igennem været professionelt og personligt. Vi har fået en super god behandling, og havde  frie tøjler mht. at  indrette huset, præcist så det passede til vores familie.

Byggeprocessen kørte efter en snor, og det var meget imponerende at følge tidsplanen.

Alt i alt har vi kun godt at sige om IDEALHUSE. Jimmi og Allan, er altid meget servicemindede, og alle IDEALHUSEs samarbejdspartnere, har til fulde levet op til vores forventninger.”

Mikala-og-Caspar

Mikala og Caspar

“Det arkitekttoniske ved huset tiltaler os rigtig meget fordi der er varme, ro og ikke så mange forstyrrende elementer. Den bedste detalje i huset for mig, er rummet vi står i her, fordi det samler os allesammen.”

Nysgerrig på, hvilket rum Mikala synes har den bedste detalje? Klik på billedet og hør deres samarbejde med IDEALHUSE

Rikke og Mads

Rikke og Mads

“Boligerne har en høj kvalitet. Det var perfekt for os, at vi ikke skulle træffe alle mulige beslutninger, men at IDEALHUSE havde truffet nogle valg på forhånd. Samtidig havde vi stor indflydelse på eksempelvis køkkenet og rumdelingen, og vi fik god rådgivning til at vælge det rigtige.

Vi har altid været lidt forelskede i området, fordi det ligger lækkert og har en rigtig god placering i forhold til skole, sportshal og stisystem. Her efter godt et halvt år i huset er vi stadig vildt glade for det. Vores søn kan cykle i skole på 5 minutter, og vi andre kan være i Aarhus på 20 minutter, fordi der kun er 5 minutter til motorvejen.”

Charlotte og Hans

Charlotte og Hans

”Der er gjort mere ud af arkitektur og materialer end i en almindelig bolig, og det er en stor fordel. Samtidig er det et stort plus, at grundene ikke er så store, at man skal bruge al sin fritid på at passe haven. Vi har sat stor pris på, at man kan være med til at præge ruminddelingen i huset, uden at det koster ekstra.

 

For eksempel har vi ændret inddelingen i den separat børneafdeling. Vi har også fået et viktualierum, som vi er rigtigt glade for. Med skolebørn er det desuden genialt, at skolen kan nås let og sikkert med stisystemerne, og at idrætshallen ligger blot 100 meter væk. Vi er meget glade for at bo her.”

Lene og Steffen

Lene og Steffen

”Det er fedt, at det er individuelle huse. Boligerne ligger perfekt i forhold til børnehaven, som ligger få hundrede meter væk og er let at cykle til via stisystemet. Det giver en stor tryghed, at vores søn ikke skal over en masse veje, når han skal i børnehave og senere i skole.

 

Samtidig ligger idrætsanlægget kun tre minutter væk, hvilket er perfekt, hvis man skal spille fodbold. Det har været rigtigt dejligt at flytte herud, og vi anbefaler helt klart at andre at gøre det samme. Det er et superområde.”

Trine og Peter

Trine og Peter

”Med IDEALHUSE køber man en pakke med rig mulighed for at sætte sig eget præg på boligen. Det var perfekt til os, fordi vi ikke havde mod på at købe en grund, finde en bygherre og indhente priser. Vi arbejder i Aarhus og Silkeborg, og derfor ligger området perfekt, fordi det er nemt at komme til motorvejen.

 

Det er fedt, at der kommer et stort grønt område i midten af boligområdet, og vi har allerede fået et godt sammenhold med naboerne, selvom vi først er flyttet ind for nylig. Selve byggeriet er også kørt på skinner, og vi har været meget tilfreds med processen.”

Charlotte og Tyge

Charlotte og Tyge

”Da vi så huset, tænkte vi: Her er den bolig, vi altid har drømt om. Beliggenheden er supergod med skolen lige om hjørnet, og med to fodboldgale teenagere i huset er det ideelt, at idrætshallen ligger 2 minutter væk. Vi er ikke specielt haveagtige, og derfor er det perfekt, at grunden ikke er så stor.

 

Det tiltaler os meget, at alle har en interesse i at lære de andre at kende og bygge nogle traditioner op, fordi det er et nybyggerkvarter. Vi bor på verdens bedste vej, vores børn er faldet godt til i skolen, og vi voksne nyder godt af indimellem at drøne de 20 minutter ind til Aarhus til en koncert og en øl på en café.”

Anne-Grethe og Jens

Anne-Grethe og Jens

”Vi faldt uden tvivl for den spændende arkitektur. Huset ligner ikke andre boliger, og det har nogle interessante vinkler og materialer, som ligger langt ud over den sædvanlige standard. Selvom det teknisk set er et rækkehus, ligger det frit, og det giver mere plads og mulighed for at forlænge huset.

 

Vi går meget op i madlavning, og det var perfekt, at vi havde stor indflydelse på indretningen af køkkenet og kunne etablere et viktualierum. Dertil kommer, at hele naturen i og omkring Ry er fantastisk.”