Nøglefærdigt hus med betaling ved indflytning

Der kan være en vis charme i at flytte ind i et gammelt hus. Men på den anden side er køb af en brugt ejendom også ensbetydende med risiko for uforudsete udgifter og høje omkostninger til vedligeholdelse.

Med et nøglefærdigt hus fra IDEALHUSE ved I, hvad I får. I har selv bestemt samtlige detaljer i huset, og alt er spritnyt fra inderst til yderst. Dermed er der ingen kedelige overraskelser, og I kan flytte direkte ind uden at skulle hverken male, bygge om eller lave nyt køkken. Det eneste, I skal beslutte er, hvornår I skal invitere venner og familie til indflytterfest – så klarer vi resten.

Nøglefærdige huse

Nøglefærdigt hus – Vi er med dig hele vejen

 

Vi starter med at lytte

Processen starter med, at vi lytter. Hvad er jeres behov til boligen? Har I særlige ønsker til arkitekturen? Vi kigger også på grunden og undersøger, om der er særlige forhold, der skal tages højde for. Det kunne for eksempel være krav til materialer i lokalplanen eller en skrånende grund.

Herefter kommer vi med inspiration til, hvordan jeres drømmebolig kan se ud. Vi tager afsæt i en af vores seks arkitekttegnede villatyper, der alle er lavet af vedligeholdelsesfrie materialer. Vil I selv bestemme hele boligens udformning, er der mulighed for det med vores Villa Unik.

Hvor er I i livet?

Udformningen af jeres bolig handler i høj grad om, hvor I er i jeres liv. Hvis I har små børn, kan det være en fordel med en separat børneafdeling, et stort køkken-alrum med plads til legekammerater og masser af plads til fodbold i haven. Og hvis ungerne er fløjet fra reden, kan det være, at I lægger mere vægt på en terrasse med formiddagssol, hvor avisen og morgenkaffen kan nydes hver dag.

Når vi er blevet enige med jer om udformning, materialer og placering, tager vi over og bygger huset sammen med vores håndværkere. Vi holder jer løbende orienteret om status på byggeriet, og I er altid velkomne til at kigge forbi byggepladsen, hvis I har lyst. Endelig afleverer vi huset til jer sammen med nøglen på den dato, vi har aftalt.

Prisen – hvad koster et nøglefærdigt hus

Selvom vi har effektive processer og særdeles skarpe priser fra vores underleverandører, kan et nybygget hus fra IDEALHUSE være lidt dyrere end andre byggefirmaer.

Til gengæld er værdien langt højere, fordi I fra dag ét får en bolig med en gennemtænkt arkitektur, der er tilpasset jeres individuelle behov. I skal ikke bruge tid og ressourcer på at bygge om, og I kan starte jeres nye liv den dag, I får nøglen. Fordelen ved et nøglefærdigt hus er, at I kan få en fast pris og beslutte jer for alle detaljerne inden arbejdet går i gang.

I kan læse mere omkring vores priser her.