VI BYGGER DET, VI MENER. VI MENER DET, VI BYGGER.

Idealhuse blev stiftet i 2014, fordi vi ville gøre op med villaer uden smag og et ”arkitekttegnet”-begreb, der blev mere og mere udvandet. Vi ville bygge huse, vi selv ville bo i – for kunder, der var lige så glade for kvalitet, design og – helt enkelt – det smukke, som os.

Siden har vi bygget mere end 200 villaer for og med vores kunder.

Vi har spurgt ind til, hvad der betød noget. Vi har udfordret de forestillinger, der var etableret. Vi har skabt de huse, der faktisk var en drøm – ikke nødvendigvis de huse, der blev drømt om. Vi har bygget et hold af kolleger, der deler vores passion. Og vi har etableret et netværk af dygtige håndværkere, der sætter en ære i at gøre tanker og tegninger til virkelighed.

NYE INITIATIVER. SAMME FOKUS

I begyndelsen byggede vi alene villaer for vores kunder, men siden har vi udvidet med nye tilbud. Uden at bevæge os væk fra vores kerne. Uden at give slip på vores smag.

Vi tilbyder byggegrunde, der spiller sammen med vores villaer. For det betyder også noget, hvad der møder dig, når du går ud ad døren, og hvordan omverdenen møder jer inden for.

Vi bygger projekthuse, hvor vi har taget flere valg og gjort det lettere for kunden. For kvalitet betyder også noget for dem, der ikke har tiden eller lysten til at bygge selv.

Og vi har etableret en afdeling for interiør og design. For for os er et hus ikke færdigt, når håndværkerne siger farvel. Det er færdigt, når det er et hjem.

I de kommende år kommer vi til at skabe endnu flere muligheder og initiativer, men kernen er og bliver den samme: Huse med holdninger. Huse med smag.

/Jimmi Grouleff, direktør

 • indretningsekspert2-aspect-ratio-363-277

  "Vi lytter. Vi udfordrer. Vi inspirerer. Og vi håber, at I vil lade jer inspirere. Men i sidste ende er det jeres hus, og det er kun jer, der ved, hvad jeres idealhus er."

BYGGET MED HOLDNINGER. BYGGET TIL AT HOLDE

For os handler kvalitet både om materialer, håndværk og holdninger. Det skal være i orden. Det skal holde. Og det skal være til at holde ud at se på og bruge – ja faktisk være en drøm.

Det er let at sætte lighedstegn mellem bæredygtige materialer og bæredygtigt byggeri. Men i praksis er det ikke så enkelt endda …

For hvordan foregår selve byggeriet? Hvordan er energiforbruget i det nye hus? Hvor lang tid holder villaen – med og uden reparation? Hvor lang tid går der, før du føler et behov for, at noget skal laves om? Og er et bæredygtigt materiale også bæredygtigt, hvis det er fløjet halvvejs rundt om jorden, før det er landet på din byggegrund?

Dedikerede til kvalitet

Hos Idealhuse er vi dedikerede til kvalitet. Både i arkitektur, design, materialer og håndværk.

Vi bygger kort sagt, så det holder. I kan bo i vores villaer i mange år, og – lige så vigtigt – I har lyst til at bo i dem i mange år. Levesteder, hyggekroge, arbejdsrum. Det hele er tænkt ind. Ikke kun til næste år.

Som en del af vores inspiration omkring materialer er vi naturligvis også klar med inspiration til bæredygtige materialevalg – fra FSC-mærket træ til genanvendte materialer eller overskudsmaterialer fra andre byggerier.

Green Building Council Denmark

Idealhuse er aktivt medlem af Green Building Council Denmark, der arbejder for at fremme bæredygtigt byggeri.

Her har vi blandt andet været involveret i udviklingen af DGNB Villa – en certificeringsordning til villaer, der matcher den certificeringsordning, dr gennem flere år har været forr til større byggerier og byområder.

Vi er glade for den fælles opbakning til mere bæredygtigt byggeri i Danmark. Dels fordi vi står overfor en udfordring på klimaområdet, der kræver, at alle står sammen. Dels fordi en samlet indsats også vil gøre de bæredygtige løsninger billigere og nemmere for de, der ønsker at bygge bæredygtigt.

I dag er det desværre ofte forbundet med en merpris at genbruge materialer og på anden måde nytænke byggerier. Det vil vi gerne være med til at lave om på.

Læs også om

 • Idealhuse-vejle-indoor-14-scaled-aspect-ratio-545-416

  Kom til Åbent Hus

  Bliv inspireret og informeret. Kom til Åbent Hus og mærk materialerne, håndværket og planløsningen

 • Screenshot-2021-12-10-at-15.22.56-aspect-ratio-545-416

  Mød vores kunder

  Mød nogle af de kunder, der allerede har bygget med os, og hør om deres oplevelse af processen, resultatet og os