Hvad koster det at bygge et hus?

Det koster mange penge at bygge hus, og prisen afhænger af mange variabler. Måske står I og skal flytte i noget større, da jeres lejlighed eller nuværende hus er blevet for småt til jeres familie. Her går overvejelserne på, om I skal købe et hus eller bygge et nyt hus, hvor I fra start har indflydelse på, hvordan I gerne vil have det. Hvis I overvejer det sidste, så er det oplagt, at stille sig selv spørgsmålet “hvad koster det at bygge et nyt hus”?

Det mest oplagte, når I skal undersøge priser på at bygge et nyt hus er, at søge på nettet. Her kan I finde resultater, hvor der kan bygges for én million eller, hvor hustyper koster 10.000 kr. / kvm. Det er dog sjældent, at det kan lade sig gøre, da det som regel omhandler en meget skrabet model uden mulighed for den store indflydelse. Da vi alle er individualister med forskellige behov og drømme, så er det svært at fastsætte en endelig pris for husbyggeriet uden, at have taget en snak med byggefirmaerne som så kan komme med et bud.

1171_23_Vinkelhus_EXT_Have_V04

Udgangspunkt i behov og ønsker

Så hvad er en typisk pris for et husbyggeri. Der findes som regel ikke en standardpris, da vi som personer netop er individualister og har forskellige ønsker og behov. Hos byggefirmaerne kan I tage udgangspunkt i eksisterende grundmodeller på x antal kvadratmeter, hvor materialet allerede er forudbestemt. Ud fra disse grundmodeller kan I tilpasse dem, så de passer jeres ønsker og behov nu og i fremtiden.

Hos os bygger vi ikke den billigste løsning, da vi vægter kvalitet højt og vil give jer rig mulighed for at tilpasse huset efter jeres individuelle ønsker og behov. Derfor arbejder vi også ud fra, at bygge den bedste løsning og ikke gå på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller æstetiske udtryk. Glem uforudsete udgifter såsom ekstrafundering. Vi arbejder ud fra en totalløsning.

Hvad koster det at bygge et arkitekttegnet hus?

Et hus, der er tegnet af en uddannet arkitekt, har ofte flere detaljer og gennemtænkte løsninger end et typehus. Der er arbejdet med husets linjer og æstetiske udtryk og tænkt på alle detaljer, der har betydning for hjemmets funktionalitet i hverdagen. Husene har ofte flere områder indenfor og terrasser udenfor, hvor der er plads til at trække sig tilbage og slappe af. Det kunne for eksempel være et siddevindue, en alkove, en afskærmning eller lignende, der er med til at give huset personlighed og karaktér.

Hvor mange detaljer, hyggekroge og terrasser I ønsker i jeres hjem har naturligvis indflydelse på hvad det koster at bygge et hus. Derfor regner vi først prisen på jeres hus når vi har talt sammen om lige netop jeres ønsker og behov.