Spændende projektboliger i et naturskønt smørhul

Låsby ligger i smørhullet mellem Skanderborg, Silkeborg og Aarhus, og i de kommende år skyder der et nyt, fantastisk boligområde frem.

Boligområdet Langvad Bakker ligger i et naturskønt område ved Låsby, helt tæt ved byens smukke kro og tæt på skole, idrætshal – og motorvejen mellem Aarhus og Silkeborg. 

Langvad Bakker kommer til at rumme 250 boliger – herunder 26 spændende projektejendomme – der bygges i flere etaper, og IDEALHUSE er valgt som samarbejdspartner for boligområdet, der ligger i et dejligt kuperet landskab med en centralt placeret sø og skov, eng og marker lige i nærheden. 

Første etape af Langvad Bakker rummer cirka 50 boliger, og udviklingen af lokalplanen er netop sat i gang.

Salget begynder i løbet af tredje kvartal 2021. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor. Så får du besked, når salget går i gang.

1993_06_V08
1993_07_V07

Tegnet og skabt til området 

Flot arkitektur, gode planløsninger, skønne uderum, spændende detaljer, solidt håndværk, plads til at være jer selv … NODO Arkitekter har tegnet husene så de passer perfekt til den enkelte grund 

I samarbejde med NODO Arkitekter har vi udviklet fire villamodeller, der passer perfekt til de naturskønne grunde på cirka 500 kvadratmeter; villaer, hvor der er plads til at leve og være. 

Fælles for villaerne er, at der er tænkt over både ude og inde. Der er skønne uderum, hvor I kan være jer selv, og gode planløsninger, hvor I kan være sammen – og arbejde og lege på samme tid, hvis der er brug for det. Det er god arkitektur på den rigtige måde, hvor det både rammer hjertet og hjernen. Hvor det både er flot og funktionelt. 

I kan eksempelvis nyde Cold Hawaii-tegnsten fra Egernsund Tegl, der skaber lækre murværksdetaljer, smukt forpatineret zink og træ/alu-vinduer og -døre fra Velfac – og luft-til-vand-vamepumpen, gulvvarme og ventilationsanlæg. 

De fleste hjem har et favoritrum. Det sted, der ligger hjertet nærmest. Men om det bliver køkken-alrummet, kontoret, stuen, terrassen eller … Ja, det tør vi ikke spå om. 

1993_10_V07

Et helt nyt boligområde – tæt på Låsbys hjerte 

Ofte er nye udstykninger placeret langt fra byernes naturlige centrum og bliver kun langsomt en del af byen. Sådan er det ikke med Langvad Bakker. 

Her bygger I på den ene side i et skønt, kuperet landskab med sø, skov, eng og marker. På den anden side tæt på byens smukke og stemningsfulde kro, skolen og idrætshallen. 

Langvad Bakker kommer til at rumme 250 boliger, der bygges i flere etaper. Boligerne kommer til at ligge rundt om en sø, og med et stort, grønt fællesareal og højdeforskelle på op til 20 meter sikres en helt unik fornemmelse af – og udsigt til – natur. 

Det er planen, at Langvad Bakker skal have sin egen daginstitution. Endvidere etableres der en række stier, som bindes sammen med Låsbys eksisterende stisystem, så I trygt og hurtigt kan gå eller cykle til skole, fritidsaktiviteter eller ”bare” en livgivende tur i det skønne lokalområde. 

1920x1080pxLangvad-Bakker-visualisering_nyhed

Et naturskønt smørhul 

Låsby ligger skønt placeret mellem Skanderborg, Silkeborg og Aarhus – og er samtidig helt sin egen med institutioner, skole, foreninger og godt naboskab 

Udgravninger viser, at der har boet mennesker i Låsby-området helt tilbage i jernalderen. Og det forstår vi godt. 

For Låsby ligger midt i Søhøjlandets skønne natur og inviterer til at stoppe op og slå sig ned. For en stund på byens kro, der åbnede i 1870, eller for ”altid” som en af byens mere end 2.000 indbyggere. 

Låsby ligger tæt på motorvejen mellem Aarhus og Silkeborg, og I kommer hurtigt til både Smilets by og Danmarks Outdoor Hovedstad – samt til Herning, Skanderborg, Horsens … Hvis I da har brug for at køre væk. For i Låsby finder du eksempelvis institutioner, skole til 9. klasse, indkøb, boldklub og friluftsbad. 

Kort sagt: Låsby er tæt på næsten alt. Så stor, at den har det meste. Og så lille, at der er et godt naboskab.  

Priser

Gårdhavehuse 140 kvm. inkl.carport pris kr. 3.445.000
Gårdhavehuse 150 kvm. inkl. carport pris kr. 3.595.000
Længehus 140 kvm. inkl.carport pris kr. 3.445.000
Længehus 150 kvm inkl carport pris kr. 3.595.000
Langvad-bakker-projektsalg

Sidste nyt om byggegrunde
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første, der får besked, når vi udbyder nye byggegrunde.

  • Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring køb af grund og/eller bolig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sidste nyt om byggegrunde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første, der får besked, når vi udbyder nye byggegrunde.

  • Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring køb af grund og/eller bolig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik her

Bliv opdateret på nyt om grundene