ET STÆRKT FÆLLESSKAB OG MEGET AT MØDES OM

Med en bolig i området Obstrupvej i den smukke by Mårslet ved Aarhus kommer I til at bo omgivet af skøn natur og helt masse kultur.

Som stationsby fungerer Mårslet i dag som satellitby til Aarhus med mange pendlere til og fra byen.

I indre Mårslet ca. 1 km øst for Obstrupvej er der et attraktivt handels- og kulturmiljø, hvor du kan handle dine dagligvarer eller tage toget til Århus. Du kan også benytte dig af den flotte natur omkring Mårslet – både skoven og vandet ved Moesgaard ligger kun 10 minutters kørsel fra mårslet.

LOKALSAMFUND BYGGET PÅ FÆLLESSKAB

Obstrupvej vil ikke kun blive en geografisk forlængelse af Mårslet, men i lige så høj grad en forlængelse i tilgangen til livet og de vigtige værdier for fællesskabet. Den flotte natur giver mulighed for alle aktiviteter lige fra hyggelige vandreture til hæsblæsende ridt med mountainbike i skovene.

Når du bliver en del af fællesskabet på Obstrupvej vil du hurtigt opleve, at Mårslet ikke er som andre byer af sammen størrelse. Blandt beboerne i Mårslet vil man opleve et overskud, et engagement og en involvering i diverse projekter i mellem borgerne, foreninger.

IDEELT TIL BØRNEFAMILIER

Mårslet er børnenes by ,og den nærmeste daginstitution ligger blot 1.300 meter fra Obstrupvej. Den lokale skole, der har 0-10. klassetrin, ligger kun godt 500 meters cykling eller gang væk, så I kan roligt sende børnene afsted uden at bekymre jer.

Uden for skoletiden er der masser af aktiviteter for både mindre og større børn i Mårslet. Der er idrætsforeninger for enhver smag, og i Mårslet Hallerne kan ungerne give den gas med fodbold, håndbold og meget mere.

I byens hal kan familiens poder også prøve kræfter med alle former for gymnastiske udfoldelser. Børnene kan cykle direkte fra Obstrupvej til Mårlset Hallen uden at skulle krydse større veje.

På Obstrupvej bor I midt i det grønne, men I bor også tæt på resten af verden. Butikkerne og de mange kulturelle tilbud i Aarhus C kan nås i bil på 18 minutter eller med letbanen på 30 minutter.

TILPASSES JERES ØNSKER

Villaens materialer er valgt, så de kræver et minimum af vedligeholdelse. Dermed kan I bruge tiden på hinanden, venner og fritidsinteresser istedet.

Alle boliger har carport med redskabsskur og I har rige muligheder for at bestemme materialer selv. Efter købet inviteres I til et personligt møde, hvor I får overblik over de forskellige materialer og tilvalgsmuligheder, så I kan sætte et personligt præg på jeres nye bolig.

Et hus er ikke kun fire vægge, men derimod et funktionelt rum, der skaber livskvalitet for børn og voksne. I Villa Atrium har vi forsøgt at lade arkitekturen skabe en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv.

Kvalitet i køkken og bad

Alle boligerne er som standard indrettet med udvalgte materialer i høj kvalitet. Har I lyst til andre designvarianter, kan I gå på opdagelse i Svane Køkkenets store univers og finde netop den løsning, der passer jer.

Boligerne udstyres som standard alle med energirigtige hvidevarer. Her er der også rig mulighed for at supplere med flere produkter efter familiens valg. Kunne far for eksempel tænke sig et indbygget vinkøleskab? Drømmer mor om en indbygget kaffemaskine? Eller en Quooker, der giver kogende vand med tryk på en knap?

Det er jer, der bestemmer.