BO I ØSTJYLLANDS MÅSKE GRØNNESTE BYDEL

Sigkærgårdsvej er en del af en ny bydel, som Skanderborg Kommunen har som mål at gøre til en af Østjyllands grønneste: med anlægning af skov, bølgende bakketoppe og dale flettet af rislende bække for at sikre biodiversitet for dyr og planter og sikring af grundvand i området.

De positive bivirkninger ved indsatsen er et drømmescenarie for en aktiv børnefamilie med smæk på hverdagen, fritidsinteresser, fællesskaber og lyst til at komme ud i naturen og koble fra.

Tæt på alt

 • Daginstitution

  650m

 • Skole

  500m

 • Indkøb

  800m

 • Offentlig transport

  400m

 • Sport og fritid

  1000m

ARKITEKTTEGNET SPECIFIKT TIL OMRÅDET

Sigkærgårdsvej er den perfekte beliggenhed for pendlerne, der søger en base tæt på alting – med nem adgang til motorvejen, så hverdagens logistik hænger sammen. Samtidig opfylder projektet drømmen om et arkitekttegnet gårdhavehus i vanvittigt smukt område, hvor naturen banker på vinduerne og inviterer hele familien udenfor til stressfri fritid og leg.

Vi har valgt at fokusere på gårdhavehuse og Villa Vinge, som i denne version er arkitekttegnet specifikt til Sigkærgaard.

Fælles for husene er store vinduespartier, hvilket gør spisepladsen særdeles lys. Arkitektonisk er målet at give gårdhavehuset en unik atmosfære, som skaber de optimale vilkår for fællesskab og privatliv med seperat børneafdeling.

KVALITET I KØKKEN OG BAD

Alle boligerne er som standard indrettet med udvalgte materialer i høj kvalitet. Har I lyst til andre designvarianter, kan I gå på opdagelse i Svane Køkkenets store univers og finde netop den løsning, der passer jer.

Boligerne udstyres som standard alle med energirigtige hvidevarer. Her er der også rig mulighed for at supplere med flere produkter efter familiens valg. Kunne far for eksempel tænke sig et indbygget vinkøleskab? Drømmer mor om en indbygget kaffemaskine? Eller en Quooker, der giver kogende vand med tryk på en knap?

Det er jer, der bestemmer.

ET HUS TILPASSET JERES ØNSKER

Gårdhavehusets materialer er valgt, så de kræver et minimum af vedligeholdelse. Dermed kan I bruge tiden på hinanden, venner og fritidsinteresser istedet.

Alle boliger har carport med redskabsskur og I har rige muligheder for at bestemme materialer selv. Efter købet inviteres I til et personligt møde, hvor I får overblik over de forskellige materialer og tilvalgsmuligheder, så I kan sætte et personligt præg på jeres nye bolig.

Et hus er ikke kun fire vægge, men derimod et funktionelt rum, der skaber livskvalitet for børn og voksne.