NABOER FRA FØRSTE DAG

Siimgaarden er beliggende i trygge omgivelser en lille kilometer fra centrum af Ry, der ligger 25 minutters kørsel vest for Aarhus.

Boligerne ligger tæt på gadekæret og er omgivet af træer, hvilket skaber en fantastisk stemning. Samtidig er det muligt at cykle til centrum af Ry på få minutter.

De seks boliger adskiller sig fra mange andre nye udstykninger ved at ligge i et etableret byområde, hvor der er liv, naboer og et velfungerende nærmiljø fra dag et. Landsbyen har ligget der i flere hundrede år, og Siimgaarden er opkaldt efter en historisk gård, hvis historie går helt tilbage til 1500-tallet.

VELFUNGERENDE LOKALSAMFUND

Med bopæl i Ry bliver familien en del af et velfungerende lokalsamfund med masser af muligheder lige uden for døren. Kommunen har pasningsgaranti, og Ry er med hele otte daginstitutioner perfekt til familiens yngste. Den nærmeste daginstitution ligger blot 800 meter fra Siimgaarden, og den lokale skole Mølleskolen er under to kilometers cykling væk.

Ry har mange dagligvarebutikker, specialbutikker, foreninger og kunstklubber, ligesom byen har egen biograf, der viser de nyeste danske og internationale film. Få minutters cykling ligger fra boligerne ligger Ry Hallerne, hvor man kan få motion i en 1.000 kvadratmeter stor multihal med springhal, motorikområde og egen café. Ry har desuden en 18 hullers golfbane i smukke, grønne omgivelser.

OMGIVET AF SKØN NATUR

Ry ligger i hjertet af Søhøjlandets skønne natur, og få minutters cykling fra Siimgaarden ligger en række søer, skove og Danmarks længste å Gudenåen, som tiltrækker kanosejlere fra hele landet.

Den flotte natur giver mulighed for alt lige fra hyggelige vandreture til hæsblæsende ridt med mountainbike i skovene. Knudsø indbyder til sejlads med kano og kajak, og Sønder Ege Strand giver mulighed for en svømmetur. Lystbådehavnen i Ry ligger også i gåafstand, hvis familien har mod på at sejle i større skala.

25 MINUTTER FRA AARHUS

Fra Siimgaarden er der kort til resten af Østjylland. Butikkerne og de mange kulturelle tilbud i Aarhus C kan nås i bil på 25 minutter eller i tog på 30 minutter, og Silkeborg kan nås på 20 minutter i bil eller 15 minutter i tog.

Der kører tog hver halve time mod Aarhus og Silkeborg, og Ry ligger få minutters kørsel fra motorvejsnettet. Dermed er det muligt let og hurtigt at komme til byer som Herning, Vejle eller Randers.

STILREN ARKITEKTUR

De fem boliger er på 190 kvadratmeter og ligger på grunde på 749 kvadratmeter.  Alle boligerne har en dobbeltcarport på 40 kvadratmeter.

De rummelige boliger er i 1,5 plan med sadeltag, hvilket giver masser af plads for børn og voksne. Boligerne har 4 værelser, stue, separat køkken-alrum og to store badeværelser.

Køkken-alrummet ligger i stueetagen og stuen på første sal, hvilket giver mulighed for at trække sig tilbage, når der falder ro over huset. Opdelingen gør det samtidig muligt at etablere en særskilt teenageafdeling, når børnene bliver store.

HUSE TEGNET TIL LIVET OG HJERTET

De seks boliger opføres med stilren arkitektur af kvalitetsmaterialer, der skaber et perfekt samspil med de idylliske omgivelser. Boligerne er tegnet af det aarhusianske arkitektfirma NODO Arkitekter ud fra en idé om at kombinere æstetik i topklasse med høj funktionalitet.

Målet har været at skabe et funktionelt rum, der ikke bare er fire vægge og et tag, men som aktivt er med til at skabe livskvalitet for børn og voksne. Arkitektonisk kommer inspirationen fra 50’ernes landsbyboliger, som harmonerer med landsbyidyllen.

Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i gule teglsten med mørke trælister. Materialerne kræver minimal vedligeholdelse, så familien kan bruge tiden på hinanden i stedet.