ET NYT LEVENDE BOLIGOMRÅDE

Skærbæk har skole til 6. klasse, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og idrætsforeninger, og samtidig ligger byen tæt på motorvejen, der hurtigt fører jer til større byer som Kolding og Fredericia.

I området omkring Hagenørvej er der de seneste år udstykket flere byggegrunde, så selv om Skærbæk har rødder tilbage til middelalderen, kommer I til at bo i et nyt boligområde, der er præget af børnefamilier. Havn, børnehave og skole er kun en kort gåtur væk.

Området, hvor projekthusene er placeret, ligger højt i forhold til Skærbæk by. En dalsænkning deler området i midten, beplantningen består af levende havn og mod nordøst – væk fra vandet – får I et bagtæppe af fredskoven Børup Skov.

Kærligheden til naturen har været et fast element i udviklingen af området, og derfor finder I grønne områder, luft og plads til at være jer selv – i en by, der har et stærkt fællesskab og en aktiv beboerforening.

Tæt på alt

 • Daginstitution

  100m

 • Skole

  1700m

 • Indkøb

  1000m

 • Sport og fritid

  1700m

TEGNET OG SKABT TIL OMRÅDET

I samarbejde med NODO Arkitekter har vi udviklet fire villamodeller, der passer perfekt til de naturskønne grunde på cirka 1000kvm; villaer, hvor der er plads til at leve og være.

Fælles for villaerne er, at der er tænkt over både ude og inde. Der er skønne uderum, hvor I kan være jer selv, og gode planløsninger, hvor I kan være sammen – og arbejde og lege på samme tid, hvis der er brug for det. Det er god arkitektur på den rigtige måde, hvor det både rammer hjertet og hjernen. Hvor det både er flot og funktionelt.

Flot arkitektur og gode planløsninger

NODO Arkitekter har tegnet Længe- og Gårdhavehuset, så de passer perfekt til den enkelte grund.

Længehuset er som skabt til en stor, aflang grund. Villaen er bygget op omkring det store, åbne gangareal. De mange vinduer og imponerende lysindfald trækker naturen med ind; hele vejen fra entré og børneafdeling gennem det store, åbne køkken-alrum til voksenafdelingen med direkte adgang til den overdækkede terrasse, hvorfra morgenkaffen kan nydes i fred og ro.

Gårdhavehuset er inspireret af 60’erne, hvor den store, lukkede gårdhave skaber et åndehul, der giver masser af privatliv, uanset om I er til solbadning, boldspil eller hyggestunder til langt ud på de sene sommeraftener i ly for vind og vejr. Her kan I nyde udsigten fra de store panoramavinduer, der strækker sig langs køkkenalrum, forbi forældreafdeling, børneværelser, entré og gangareal og udvisker skellet mellem ude og inde. Uanset hvor i huset, I befinder jer.

Plantegninger

Afhængigt af grunden bygges enten et længehus eller et gårdhavehus. Husene varierer i størrelse fra 140 til 180 kvm