NATUR, DER KAN BRUGES

Med en bolig i området Ved Højene i den smukke stationsby Ry vest for Aarhus kommer I til at bo omgivet af skøn natur, så langt øjet rækker.

Landsdelen kaldes ikke uden grund Søhøjlandet og præges af søer, skove og ikke mindst Gudenåen, som tiltrækker kanosejlere fra hele landet.

Den flotte natur giver mulighed for alle aktiviteter lige fra hyggelige vandreture til hæsblæsende ridt med mountainbike i skovene. Knudsø ligger få minutters cykling fra Ved Højene og indbyder til sejlads med kano og kajak, ligesom den nærliggende badestrand Sønder Ege Strand giver mulighed for en svømmetur. Lystbådehavnen i Ry ligger også i gåafstand, hvis I har mod på at sejle i større skala.

25 MINUTTER FRA AARHUS

Med en bolig på Ved Højene bor I midt i det grønne, men I bor også tæt på resten af verden. Butikkerne og de mange kulturelle tilbud i Aarhus C kan nås i bil på 25 minutter eller i tog på 30 minutter, og Silkeborg kan nås på 20 minutter i bil eller 15 minutter i tog.

Der kører tog hver halve time mod Aarhus og Silkeborg, og Ry ligger få minutters kørsel fra motorvejsnettet. Dermed kan I let og hurtigt komme til byer som Herning, Vejle eller Randers.

INDKØB OG IDRÆT LIGE OM HJØRNET

Med bopæl i Ry bliver I en del af et velfungerende lokalsamfund med masser af muligheder lige uden for døren. Byen har mange dagligvarebutikker, specialbutikker, foreninger og kunstklubber, ligesom byen har egen biograf, der viser de nyeste danske og internationale film.

I Ry Hallerne, få minutters cykling fra, Ved Højene, har i mulighed for at dyrke alt fra fodbold til tennis – samt nyde en 1.000 kvadratmeter stor multihal med springhal, motorikområde og egen café. Ry har desuden for nylig fået en 18 hullers golfbane, hvor I kan få motion og nyde den smukke natur på samme tid.