Rådgivning

Der findes rigtig mange byggefirmaer, så det vigtigste er, at I finder ud af, om kemien og ikke mindst mavefornemmelsen er til stede. Den bedste måde at finde ud af dette er at tage et uforpligtende møde, hvor I får kortlagt jeres drømme, behov og ønsker med byggerådgiveren og arkitekten.

1171_08_Kvadrathus_EXT_ Vej_V04

Det handler om dine behov

Når I skal bygge nyt hus, er der mange ting at tage stilling til. Det vigtigste er dog, at I får jeres drømme, ønsker og ikke mindst behov skrevet ned og prioriteret. Det er meget normalt, at I har en masse drømme og tanker til, hvad jeres nye hus skal indeholde, måske også nogle, der ikke harmonerer sammen enten æstetisk eller økonomisk, men det er vigtigt, at I ikke udelukker noget på forhånd.

 

Start ud med at finde frem til, hvordan jeres drømmehus vil se ud, hvis I selv kunne bestemme. I den proces er det vigtig, at I er åbne overfor hinandens drømme og ønsker. Det er dem, der i sidste ende vil give jeres nye hus personlighed.

 

Har I bestemte ønsker til farver, højt til loftet, ovenlys eller en garage frem for en carport, så forsøg at tænke alle aspekter ind i jeres nye hus. Gå eventuelt en visuel tur gennem jeres hus og forestil, hvordan det ser ud,  hvor I vil have mest sol, udsigt samt, hvordan indkørslen kan ligge.

 

Ofte ses der på de behov I har her og nu men, hvad med fem år, hvor er I som familie der, er børnene teenagere , flyttet hjemmefra, er der behov for ekstra værelser til familieforøgelse.

Udgangspunkt i jeres behov

Når I mødes med byggerådgiveren, har I sikkert allerede brugt tid på at finde frem til, hvordan rummene skal stå, hvor mange rum det skal være samt en masse andre ting der er vigtige for jer. Jo flere ting I kommer med, jo bedre kan vi rådgive, skitsere og give jer et økonomisk overblik over jeres drømmebolig.

Inden I mødes med et byggefirma, er det en god idé, at tage forbi jeres bankrådgiver som kan lave et budget til jer. Derudover kan jeres bankrådgiver også rådgive i, hvilken form for finansiering I bør gøre brug af, når jeres hus er bygget eller under byggeprocessen. 

Ud fra de behov, ønsker og drømme I har, finder vi i fælleskab frem til, hvilken villa der passer til lige netop jeres grund eller tegner en unik villa til jer.

 

Økonomien

Det er meget naturligt, at der er en masse ønsker og drømme til det nye hjem, men vi skal også være realistiske i forhold til, hvad der kan lade sig gøre. Er økonomien inklusiv penge til en byggegrund eller har I allerede erhvervet jer den? Hvad med materialer? Det kan have betydning for prisen om I vælger standard materialer eller en dyrere tegl, en anden farve fuge eller noget helt tredje.