Riv ned og byg nyt

Normalt starter et nyt hus med en tom grund. Men nogle gange er den perfekte grund ikke tom.

Måske står jeres nuværende hus over for en gennemgribende renovering, eller I har forelsket jer i en grund, der allerede står et gammelt hus på.

I mange tilfælde giver det bedre mening at rive huset ned og bygge et helt nyt frem for at renovere og vedligeholde.

Og endnu bedre: I  slipper for at flytte fra det område, I allerede kender og elsker, eller I har muligheden for at finde den perfekte grund i et allerede etableret område med velfungerende nabofællesskaber, butiksområder og institutioner.

Det er en god forretning

At rive ned og bygge nyt frem for at renovere et hus, der allerede er bygget, lyder umiddelbart som en dyr løsning. Det kan det være. Men det kan også være det modsatte.

En gennemgribende renovering af et gammelt, faldefærdigt hus kan sagtens stå jer i det samme, som det vil koste at starte fra bunden med et nyt hus. Det kan også være billigere. Eller dyrere. Faktisk kendetegner det de fleste renoveringsprojekter, at både økonomien og tidsplanen skrider. Og selv efter en gennemgribende renovering kræver huset fortsat løbende vedligehold.

Et nybygget hus er bygget, så I slipper for at bekymre jer om vedligehold fra dag ét. Tidsplanen og økonomien skrider ingen steder – I skriver nemlig under på en totalløsning, hvor der ikke er plads til uforudsete udgifter og ændringer i planen. Og beslutter I jer for at sælge efter en årrække, står I endnu stærkere med et nyt kvalitetsbyggeri.

Kontakt os i dag

Må / må ikke?

I nogle områder er det slet og ret forbudt at rive ned og bygge nyt, og i andre områder findes der en række regulativer, der skal følges, hvis I ønsker at bygge nyt.

Så før I booker bulldozeren, skal der selvfølgelig være helt styr på, hvad I må og ikke må. Det er rigtig surt at se drømmen om et nybygget hus smuldre på målstregen pga. en lille paragraf, I ikke kendte til.

Men som med mange regler og regulativer kan de ærligt talt være udfordrende at finde hoved og hale i. Vi hjælper gerne med at give jer et overblik over, hvilke regler der gælder i jeres område, så I kan starte nedrivningen med ro i maven.

Få et hjem der passer til jer

Fordelen ved at rive ned og bygge nyt i stedet for at renovere er, at I får mulighed for at skabe præcis den planløsning, der fungerer for jeres familie samt lege med husets placering på grunden.

Idealhuse er med hele vejen fra tanke til handling – fra I først får idéen om at rive ned og bygge nyt til nedrivnings- og byggetilladelsen er i hus. Men vi har ikke travlt med at tvinge jer til handling. Lad os lige snakke sammen først og finde ud af, om Idealhuse er det rigtige byggefirma for jer.

Udfyld kontaktformularen herunder, så inviterer vi jer til en kop kaffe, hvor vi gennemgår fordele og ulemper ved jeres projekt samt ser på, hvordan vi kan skabe jeres drømmehjem i etablerede rammer.

Kontakt vores byggerådgiver

  • Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring køb af grund og/eller bolig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.