Skitsering

Når vi går i gang med, at skitsere, så tager vi udgangspunkt i den grund I har købt for, at finde frem til den bedst mulige løsning for jer. Det kan være, at I er faldet for en af vores villaer, hvor det ikke er muligt at placere den på grunden. Skal vi arbejde ud fra en af vores andre arkitekttegnede villaer eller skal vi starte helt fra bunden og tegne lige præcis jeres drømmehus som passer til grunden.

1171_06_Kernehus_EXT_Vej_V02

I ser hjemmet i 3D

Når vi sammen har fundet frem til den bedste løsning for jer og som i også kan lide, så begynder vi, at designe jeres nye villa med udgangspunkt i jeres drømme, ønsker og behov. En ting er at se jeres hus som en plantegning, en anden er at se det som 3D visualisering. Det er her i rigtig kan få fornemmelsen af, hvordan jeres kommende drømmehus ser ud og om der skulle være nogle ændringer i forhold til inddeling af rum, placering af vinduer, ovenlys eller om der er noget ekstra i gerne vil tilføje.

 

Tilbud på jeres hus

Når vi har fundet frem til jeres behov og fået tegnet huset som i godt kunne tænke jer, udarbejder vi en tilbudspris inklusiv en materialebeskrivelse over de materialer i har valgt. Tilbuddet kan justeres i forhold til jeres behov, ønsker og ikke mindst budget.

 

Indendørs materialevalg

Vi har i fællesskab opsat de fysiske rammer for jeres drømmevilla, så nu er det tid til, at i vælger, hvilken dna i ønsker at give huset. Dette gør i ved, at vælge de materialer i gerne vil have indendørs. Det er alt lige fra køkken og bad til vandhaner, termostater og dørhåndtag.

Endeligt valg af materialer ved materialevalgsmøde

Har I rettelser, så er det her I skal have dem klar. Når I har godkendt materialerne, så er det dem vi arbejder videre med. Derfor mødes i med vores materialevalgskonsulent, hvor i går igennem huset i forhold til de valgte materialer samt rådgiver jer herom.

Byggekontrakt underskrives

Som fortalt under økonomi, så arbejder vi med totaløkonomi. Det mener vi giver den bedste tryghed i byggeprocessen. For at sikre jer bedst muligt udarbejder vi byggekontrakt til underskrift iht. AB-forbruger.