Tryghedspakke

Hos IDEALHUSE er vi ikke berørt af den nuværende situation og vores alsidige produkt gør at vi nemt kan tilpasse os. Vi er dog evigt bevidste om at vores kunder måske ikke sidder med den samme tryghed og tiltro til deres bolig og jobsituation og der vil vi gerne hjælpe.

I samarbejde med Sparekassen Kronjylland og BDO Danmark tilbyder vi alle nye kunder som køber hus fra 1. maj 2020 og resten af året en tryghedspakke med 7 ting som er med til at få dig trygt og sikkert i nyt hus, naturligvis som en gratis del af boligkøb hos IDEALHUSE.

tryghedspakke
 1. Sparekassen Kronjylland yder uden beregning finansiel rådgivning så ønsker og behov til den kommende drømmebolig opfyldes bedst muligt.
 2. BDO Danmark er uden beregning klar med 2 timers rådgivning i forhold til eventuelle skattespørgsmål.
 3. Udvidet finansieringspakke: Betal grund, hus, have, belægning, gardiner, belysning, tv, audio og møbler komplet ved indflytning.
 4. Prisgaranti – Måske har du ekstra tid lige netop nu til at drømme, udforme og søge inspiration til jeres nye drømmehus. Der er ingen grund til at sætte drømmene på pause – tværtimod. Udnyt pausen og lad os sammen sætte gang i jeres drømme – vi giver jer en prisgaranti så du er sikker på at du ikke har købt for dyrt hvis
  bygge priserne skulle falde.
 5. Fuld ret til justering af bolig inden der søges byggetilladelse. Mulighed for justering af budget i forhold til tilvalg og fravalg frem til der er søgt byggetilladelse.
 6. Har du en bolig som du skal have solgt først, tilbyder vi at lave entrepriseaftalen betinget i op til 12 måneder af, at du får din nuværende bolig solgt, naturligvis med prisgaranti.
 7. Har du behov for lidt ekstra ro, har du mulighed for at rykke byggestart på din nye bolig med op til 6 måneder, og dermed udskyde både indflytning og betaling af huset. Dette er kun muligt, inden der er givet byggetilladelse til dit nye hus.

Vi mødes meget gerne med jer, hvis I vil hører mere om vores tryghedspakke, ligesom der naturligvis er mulighed for et møde via videokonference.

Kontakt vores byggerådgivere hvis du vil vide mere og har brug for hjælp til jeres kommende villa.

 • Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring køb af grund og/eller bolig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.