GLÆD DIG TIL AT BLIVE INSPIRERET

Ellevænget 5, 4200 Slagelse står døren åben til vores udstillingshus, der bare har lidt mere at byde på. Vi er vildt begejstrede for at kunne invitere indenfor – og udenfor, for gårdhaven, resten af uderummet og samspillet mellem ude og inde er en stor del af huset. Vi har truffet valg, der kan vise bredden af muligheder, men samtidig hænger sammen og gør huset til mere end summen af delene. Særligt for dette hus har vi valgt at bygge et unikt orangeri. Udestuer er på mange måder fantastiske. Tit er de også bare fantastisk grimme. Men her har vi forsøgt at få alting til at gå op i en højere enhed. Så kom og oplev 175 unikke kvadratmeter, et orangeri med god sammenhæng til villaen, snedker løsninger, natursten, grønne vinduer og lyse hånd- og sandstrøget mursten, der pakker hele huset så pænt ind.

Udgangspunktet er den villatype, vi kalder Villa Atrium.

VILLA ATRIUM

Villa Atrium er opkaldt efter den lukkede gårdhave – også kaldet et atrium – der giver plads til både fællesskab og privatliv.

Gårdhaven er placeret i midten af villaen. Det betyder, at den på samme tid er isoleret fra omverdenen og åbnende i forhold til store dele af huset, der i årets varme måneder har et ekstra samlende rum – og hele året rundt har naturen og vejrets skiften helt tæt på. Næsten uanset hvor, du befinder dig i huset.

Den rummelige gårdhave – atriummet – har samtidig en størrelse, der gør den perfekt, uanset om du vil invitere vennerne på besøg til en hyggelig aften, nyde solen med en podcast i ørerne eller spille bold med børnene. Det gør naturligvis Villa Atrium særligt oplagt til byggegrunde, hvor naboerne er tæt på, og der stadig er et ønske om privatliv.

Og glæd dig: For huset er meget mere end gårdhaven.

Plads til samvær og privatliv

Når vi bygger Villa Atrium, tager vi udgangspunkt i tre størrelser, og på Ellevænget har valgt det mellemste. 170 m2 giver plads til værelser og store fællesarealer, men livet foregår ikke kun på arealet inden for husets mange vægge. Der er nemlig også atriumgården, træterrassen og værkstedet/hobbyrummet, der skal regnes med i ligningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder, inspiration, viden og gode tilbud 1-2 gange om måneden

Få inspiration - direkte i din mailboks

Læs også om