UDSTILLINGSHUS UDEN KOMPROMISER

Her fungerer en gennemgående mur som en arkitektonisk rygrad, rummene bygges på, og det skaber en “du skal se det for at tro det”-fantastisk stemning, hvor du på samme tid får et sammenhængende hus og mange små rum – både inde og ude – hvor du kan være dig selv.

Vi har haft store planer og ikke skruet ned, når det kommer til kvalitet og kreative løsninger. Vi har kombineret ting på nye måder, og heldigvis har vi mange gode samarbejdspartnere, der har haft lyst til at lege med.

Vi håber, at udstillingshuset vil give dig både aha- og no way-oplevelser, om du så kigger på badeværelse, køkken, gulve, murværk eller terrasser. Og vi glæder os til forhåbentligt at tale om dine byggetanker med dig. Uanset hvor langt ude, de kan virke.

Vi glæder os til at se dig.

Unik arkitektur traditionelt inspireret

Huset blev tegnet med dogmerne, at det skulle passe til en aflang grund. Det skulle være til at bygge. Og så skulle det være noget helt andet end det, alle de andre gjorde og gør. Det skulle have kant. Bogstavelig talt.

De senere år er der bygget mange kasser, hvor du bare mødes af en massiv væg. Ikke, at der nødvendigvis er noget galt i det, men her har fokus været at lave mere spil og lethed. Det mærkes især ved den gennemgående rygrad og boksene, der nærmest fletter sig ind og ud mellem hinanden og ind og ud mellem inde og ude. Inspirationen fra 60’erne og Friis & Moltke er tydelig, men samtidig er huset helt sit eget. 

Plantegning

Grundareal: 1044 m2
Bolig etageareal: 192,7 m2
Overdækket entre: 9,1 m2
Overdækket terrasser: 37,8 m2
Carport: 61,6 m2

Folkene bag udstillingshuset

Quotes

"Vi ville lave noget andet end det, du ellers ser. Der skulle være andre detaljer og en særlig streg, og ingen skulle være i tvivl om, at huset var noget helt usædvanligt."

Kenneth Poulsen - partner og salgsdirektør i Idealhuse
Quotes

"Huset er enormt fleksibilitet og nemt at tilpasse, eksempelvis at gøre børneafdeling eller stue/alrum større. God arkitektur handler jo ikke kun om, om noget ser flot ud, men om, at det fungerer. Om, at det er et godt sted at bo."

Janne Søndergaard Rasmussen - arkitekt ved Sweco
Quotes

"Hvor nogle elsker at lave mange forskellige detaljer i muren, har vi kun én - den hullede mur ved indgangen. Den stil og tone har jeg også forsøgt at ramme med det indvendige. Kunsten er at lave en indretning, der matcher huset, dig, det, du har, og det, du drømmer om."

Tanja Bruun Nørgaard - Interiør- og lifestyle-rådgiver

Læs også om