INDE. UDE. ÅBENT. PRIVAT

Gårdhaven er placeret i midten af villaen. Det betyder, at den på samme tid er isoleret fra omverdenen og åbnende i forhold til store dele af huset, der i årets varme måneder har et ekstra samlende rum – og hele året rundt har naturen og vejrets skiften helt tæt på. Næsten uanset hvor, du befinder dig i huset.

Den rummelige gårdhave – atriummet – har samtidig en størrelse, der gør den perfekt, uanset om du vil invitere vennerne på besøg til en hyggelig aften, nyde solen med en podcast i ørerne eller spille bold med børnene. Det gør naturligvis Villa Atrium særligt oplagt til byggegrunde, hvor naboerne er tæt på, og der stadig er et ønske om privatliv.

ATMOSFÆRE OG MULIGHEDER

Men Villa Atrium er meget mere end det, der er udenfor.

Store vinduespartier på begge sider inviterer lyset ind og skaber en helt særlig atmosfære og sjæl.

Og i Villa Atrium finder du også spændende planløsninger, der for eksempel gør det muligt at lave en børnesektion i den ene ende af huset, at skabe et fælles mødested i køkken/alrummet og at lave små nicher til kontor, hygge eller madvarer. Hvad der skal gøres er op til jer og dialogen med vores arkitekt.

Der er carport med redskabsskur. Og villaen er bygget af materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Plantegningerne og visualiseringerne er vist med tilvalg.

Eksempler på plantegninger

Villa Atrium er tegnet i tre forskellige størrelser. Men plantegningerne er udgangspunkt for snakken med vores arkitekt. Ikke færdige skabeloner.

Læs også om