NÅR SIMPELT ER BEDRE

Med Villa Box lader vi arkitekturen gå nye veje uden at bryde med grundtanken om, at boliger både skal kunne føles i hjertet og leves i hverdagen. De høje lofter giver mulighed for at arbejde med forskudte plan i dele af villaen, ligesom der kan laves sænkede vinduer med siddenicher og pauserum, som hurtigt bliver hele familiens favoritsteder.

Villa Box lyder måske lidt firkantet, men i hverdagen er den alt andet end det, og det er netop de skæve vinkler på tingene, der giver dynamikken og livet.

SAMLENDE KØKKEN-ALRUM OG AFSKÆRMEDE TERRASSER

Centralt i Villa Box finder I et køkken/alrum, hvor der er plads til at samle familien – også selv om de ikke er i gang med de samme aktiviteter. Her kan børnene lave lektier eller lege, mens far er i køkkenet og mor sidder og arbejder ved computeren

Og udenfor giver den afskærmede terrasse, der omkranser to af husets sider, et frirum med plads til at strække benene og nyde solen gennem en stor del af dagen.

Som med alle vores villatyper er Villa Box alene et udgangspunkt for dialogen med vores arkitekt, så jeres endelige Villa Box er altså ikke tegnet endnu.

Der er carport med redskabsskur. Og villaen er bygget af materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Plantegningerne og visualiseringerne er vist med tilvalg.

Eksempler på plantegninger

Villa Box er tegnet i tre forskellige størrelser. Men plantegningerne er udgangspunkt for snakken med vores arkitekt. Ikke færdige skabeloner.

Læs også om