FIND IND TIL KERNEN

De fleste huse har en kerne – det eller de rum, der samler familien. I Villa Kerne har vi udviklet og forfinet denne kerne, så den dels befinder sig i midten af villaen og dermed binder de forskellige rum sammen, dels er udvidet, så det ikke ”bare” er et køkken/alrum eller en stue. Det er tre zoner, der kombinerer køkken/alrum, stue og multirum, og alt efter jeres ønsker kan de indrettes med alt fra nicher og opbevaringsrum til alkover, kontor eller noget helt femte.

Som par eller som familie får I altså nogle helt unikke muligheder for at være sammen – også uden at være sammen om det samme. Og med store vinduespartier ud mod haven tilføjes et ekstra lag af rumlighed.

OVERDÆKKET TERRASSE OG 60’ERNES ÆSTETIK

I forlængelse af/sammenhæng med den indre kerne, finder I også en overdækket terrasse, der giver nye muligheder for at benytte uderummet. Denne hænger sammen med en ”klassisk” åben terrasse, der hurtigt bliver samlingsstedet på de varme sommerdage (og de lune forårsdage og de …).

Vi har givet Villa Kerne et ekstra strøg af 60’ernes nærmest tidløse æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte, hvilket er med til at give et klassisk men samtidig anderledes arkitektonisk udtryk. Dette understreges af murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og et mod- og medspil mellem træbeklædninger på carport og redskabsrum.

For at Villa Kerne kan vokse og blive til jeres æbletræ af en villa, skal den naturligvis tilpasses til jeres ønsker og behov i dialog med vores arkitekt.

Der er carport med redskabsskur. Og villaen er bygget af materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Plantegningerne og visualiseringerne er vist med tilvalg.

Eksempler på plantegninger

Villa Kerne er tegnet i 3 forskellige størrelser. Men plantegningerne er udgangspunkt for snakken med vores arkitekt. Ikke færdige skabeloner.

Læs også om