EN VILLA MED PLADS TIL AT LEVE

Som med Idealhuses øvrige villaer er der tænkt i en kombination af æstetik og funktionalitet. I Villa Kvadrat giver de separate forældre- og børnesektioner plads til at være sig selv, og det centrale køkken/alrum og stue sikrer, at I mødes og er sammen.

Materialerne er på samme tid visuelt indbydende og enkle at vedligeholde, og vinduerne sikrer et lysindfald, som gør huset til en del af verden og naturen omkring villaen.

EN TERRASSE, I KOMMER TIL AT BRUGE

Funktionaliteten stopper ikke ved huset. Den rækker videre ud og er tænkt ind i samspillet med udearealerne. Det gælder eksempelvis den overdækkede terrasse, der er placeret lige ved køkkenet, så det er lige så let at gå derud og nyde morgenmaden, frokosten eller aftensmaden som at sætte sig ved spisebordet.

Alt for mange får ikke brugt udefaciliteterne, fordi det er hurtigere at gøre, som man plejer. Her kan ude hurtigt blive til ”plejer”.

Villa Kvadrat kan tilpasses jeres ønsker og tanker inden for den kvadratiske ramme. Det er eksempelvis muligt at flytte vægge eller vinduer, hvis det skaber en bedre rumløsning for jer – og det er en beslutning, I naturligvis får en arkitekts råd og vejledning omkring.

Der er carport med redskabsskur. Og villaen er bygget af materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Plantegningerne og visualiseringerne er vist med tilvalg.

Eksempler på plantegninger

Villa Kvadrat er tegnet i 3 forskellige størrelser. Men plantegningerne er udgangspunkt for snakken med vores arkitekt. Ikke færdige skabeloner.

Læs også om