VILLA LÆNGE, LÆNGE LEVE

Det første, I bemærker, når I ankommer til et Villa Længe-hus er, at døren er placeret på siden af huset. Og at den er omkranset af en veranda, der inviterer til lange velkomst- og afskedsseancer og ikke mindst til bare at være der og bruge den. I mange villaer bliver området omkring døren alene et transitområde. Her bliver det et af jeres yndlingssteder.

Når I kommer ind i villaen, er det den lange, gennemgående gang, I falder over – og måske for. Med vinduespartier i begge ender af gangen får I naturen med inden for, og det skaber samtidig et visuelt indtryk, som på samme tid åbner op og binder husets to afdelinger sammen.

Denne effekt bliver kun forstærket, når I når det åbne køkken/alrum.

GENNEMTÆNKTE OG VELPLACEREDE TERRASSER

Med Villa Længe er vi gået mod bølgen af minimalistiske byggerier. Oplevelsen af plads handler ikke kun om at få mest ud af hver enkelt kvadratmeter men også om at skabe rum til lyset og luften og det, der er udenfor.

Og apropos udenfor. Det er ikke kun verandaen, der inviterer jer udenfor. Gennemtænkte og velplacerede terrasser – heraf én overdækket – omkranser huset og skaber små oaser til hyggen med vennerne, den gode bog eller brætspillet.

I samarbejde med vores arkitekt har I mulighed for at tilpasse villaen, så den passer perfekt til netop jeres behov.

Der er carport med redskabsskur. Og villaen er bygget af materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Plantegningerne og visualiseringerne er vist med tilvalg.

Eksempler på plantegninger

Villa Længe er tegnet i 3 forskellige størrelser. Men plantegningerne er udgangspunkt for snakken med vores arkitekt. Ikke færdige skabeloner.

Læs også om