BYG EN VILLA I VINKEL

Det store gårdrum inviterer til både den stille hyggestund, boldspil og fester. I kan samles mange, og I kan finde hyggekrogene, hvor I kan være jer selv – også flere på en gang. Der er udgang til gårdrummet flere steder i villaen, sådan at det naturligt indgår i vejene og vanerne rundt om i huset.

Inde i selve villaen giver de to vinkler optimale muligheder for at lave børne- og forældreafdelinger med et stort opholds- og leverum som det naturlige samlingssted. Her kan børnene lave maden på deres maddag, mens forældrene nyder en kop kaffe så langt væk, at børnene er dem selv – og så tæt på, at man stadig er sammen.

EN “EKSTRA” TERRASSE

Selv om gårdrummet giver plads til det meste, er huset udstyret med en ekstra terrasse lige ved køkkenet. Hvis gårdrummet er placeret, så I kan nyde eftermiddags- og aftensolen, er det den mindre terrasse, der lægger uderum til morgenkaffen og den stille begyndelse på dagen. Og det kan også være her, I lige hænger det våde badetøj til tørre efter en tur til stranden.

Inden for de overordnede rammer er der gode muligheder for at tilpasse Villa Vinkel til netop jeres ønsker. Det er en del af alle byggeforløb hos Idealhuse, at dette sker i samarbejde med en arkitekt.

Der er carport med redskabsskur. Og villaen er bygget af materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Plantegningerne og visualiseringerne er vist med tilvalg.

Eksempler på plantegninger

Villa Vinkel er tegnet i 3 forskellige størrelser. Men plantegningerne er udgangspunkt for snakken med vores arkitekt. Ikke færdige skabeloner.

Læs også om