SKAL DU BYGGE I TRÆ?

Villa Wood er i visualiseringerne skabt som et længehus, fordi enkeltheden i denne villatype spiller godt sammen med enkeltheden i træet. Her bliver træet ikke gemt væk men kommer frem i lyset og regnen og sneen og alt det andet, der giver det karakter og patina.

Du kan i princippet bygge træhuse med udgangspunkt i alle vores villatyper, men I vores optik er et træhus noget helt særligt. Du kan ikke tage et hvilket som helst hus, beklæde det med træ og forvente at komme ud med et hus, der giver mening.

For træ er et materiale som intet andet. Derfor skal arkitekturen tage udgangspunkt i træet, understøtte det og lade det komme til sin ret. Og derfor anbefaler vi, at huset enten placeres i eksisterende natur eller at der etableres en naturgrund, hvor huset får med- og modspil af omgivelserne.

Holdbarhed og patina

Til visualiseringerne af Villa Wood har vi valgt cedertræ. Det er en træsort med stor holdbarhed og lang levetid, og samtidig er det en smuk træsort, som med tiden får en smuk patinering i sølvgrå nuancer. Taget er et zinktag, der er valgt, fordi det spiller godt sammen med cedertræet. Dels har det også en endog meget lang levetid, dels får det også patina med tiden, hvilket betyder, at det får en gråblå farve, der matcher de sølvgrå nuancer i træet.

Vi kan naturligvis også bygge Villa Wood med andre materialer. Det kunne eksempelvis være ThermoWood med sin særlige brune glød og naturlige modstandsdygtighed. Til gengæld vil vi helt sikkert komme til at diskutere det, hvis I ønsker at male huset.

Mere end træ

Villa Wood er naturligvis meget mere end træ. Det er tegnet til at leve, bo, mødes og være sig selv i.

Det store køkken-alrum bliver hurtigt samlingspunktet for familien – når vejret da ikke lige er til at nyde de store terrasser – og opdelingen af værelserne gør det muligt at etablere en børne- og en forældreafdeling.

Der er også carport med redskabsskur, og som med alle vores andre villaer, er plantegningerne og visualiseringerne alene et udgangspunkt. Alle vores kunder mødes med en arkitekt og skaber deres eget hjem.

Plantegningerne og visualiseringerne er vist med tilvalg.

Eksempler på plantegninger

Du kan i princippet bygge et træhus med udgangspunkt i alle vores villatyper. Eksemplet her er baseret på en tilpasset version af Villa Længe.

Læs også om