HVORDAN BYGGER MAN NYT?

Det er aldrig en let proces at bygge et nyt hus. Men vi har skabt og forfinet en byggeproces, der sikrer, at der er styr på tidsplan og budget. Det betyder, at jeres svære valg bliver de, der virkelig betyder noget: Hvordan skal grundplanen være? Hvilke gulve skal vi vælge? Hvor skal børneværelset være? …

For os er processen næsten lige så vigtig som resultatet. For I skal flytte ind med en god mavefornemmelse, ikke murren over frustrationer og bristede forventninger. Derfor holder vi jer i hånden hele vejen og overlader ikke beslutninger til jer uden sparring og rådgivning.

KORT FORTALT: 6 TRIN TIL JERES VILLA

 • Ideal-17_1-aspect-ratio-423-232
  01
  De(t) første møde(r)

  Vi mødes. Det første møde kan ske over telefonen eller som et onlinemøde, men relativt hurtigt mødes vi – næsten altid – fysisk. I den indledende fase er vi også altid ude og se jeres byggegrund.

 • Screenshot-2021-12-13-at-20.35.56-aspect-ratio-423-232
  02
  Møde med arkitekt og byggerådgiver

  På møderne med vores arkitekt, byggerådgiver og indretningsdesigner bliver både I og vi klogere på drømme, behov, økonomi, materialer og konstruktioner. Der bliver lavet tegninger og budget. Og så bliver der skrevet under på kontrakten, når vi er enige om, at der et match.

 • HalvandenView-1-Final-1-scaled-aspect-ratio-423-232
  03
  Færdigprojektering

  Byggeansøgningen indsendes til kommunen, energiramme-beregningen udfærdiges, huset færdigprojekteres, og der udfærdiges ingeniørprojekt.

 • IMG_5218-scaled-aspect-ratio-423-232
  04
  Byggeriet går i gang

  Nu begynder selve byggeriet, og I møder vores byggeleder, der vil være jeres ankerperson i hele byggeperioden. Byggeriet tager omkring 26 uger – lidt længere tid end for nogle af vores konkurrenter, blandt andet for at sikre en korrekt og stabil udtørring af huset.

 • DSC03703-efter-aspect-ratio-423-232
  05
  Tillykke med villaen

  14 dage før, vi aflever villaen, gennemgår vores byggeleder den grundigt sammen med jer, så vi kan få rettet eventuelle fejl og mangler inden aflevering. Ved afleveringen gennemgås den igen.

 • DSC03882-scaled-aspect-ratio-423-232
  06
  Et-års-gennemgang

  Et år efter aflevering giver vi husets konstruktioner et eftersyn for at sikre, at alt er, som det skal være. Der er endvidere tegnet en 10-årig byggeskadeforsikring på huset.

Bliv kontaktet

Lad os tage en snak om netop dit hjem